Noutati

01.06.2013 Noul site Casa di Angeli este activ;

15.02.2013 Am deschis magazinul CASA di ANGELI unde ii asteptam pe toti hotelierii, designerii,buyerii, dar si persoane fizice care isi amenajeaza noua locuinta sau o renoveaza;

01.01.2013 Ne-am mutat in noul sediu din Sibiu, Strada Treboniu Laurian, Nr. 4-6, va asteptam cu drag;

Perdele / draperii HORECA

prezentare-perdele

Producem si comercializam o variata gama de perdele si draperii pentru camerele de hotel, restaurante, sali conferinta, receptii, sali protocol, dar si pentru sectorul privat (vile, case de vacanta, birouri).

Colaboram cu case renumite in domeniu din Spania, Germania, Anglia, Belgia, materialele noastre intrunind cele mai exigente asteptari din partea clientilor nostri.

Accesoriile folosite (rejansa, ata, decoratiunile) sunt produse in Germania si permit obtinerea unei calitati maxime si a unui aspect perfect produsului final.
Oferim consultanta specializata prin specialistii nostri, expediem mostre si imagini in format electronic pentru clientii la distanta. Pentru proiecte mari, ne deplasam la sediul clientului si oferim servicii complete de la alegerea materialelor impreuna cu managerul de proiect, masuratori, deviz si montaj inclus.

Tipuri de perdele, draperii pe care le producem la CASA di ANGELI:

  • Perdele dotari hoteliere si rezidential
  • Draperii dotari hoteliere si rezidential
  • Perdele, draperii pentru camera copilului. 

 

Galerie Foto