Noutati

01.06.2013 Noul site Casa di Angeli este activ;

15.02.2013 Am deschis magazinul CASA di ANGELI unde ii asteptam pe toti hotelierii, designerii,buyerii, dar si persoane fizice care isi amenajeaza noua locuinta sau o renoveaza;

01.01.2013 Ne-am mutat in noul sediu din Sibiu, Strada Treboniu Laurian, Nr. 4-6, va asteptam cu drag;

Perne decorative, tapiterie HORECA

prezentare-perne-decorative

Casa di Angeli are posibilitatea sa produca si sa Va ofere o mare diversitate de perne pentru tapiterie. Acestea sunt destinate paturilor, canapelelor, fotoliilor si, in functie de utilitatea lor, pot avea forme, umplutura si marimi diferite.

Tesaturile din care sunt confectionate pernele pentru tapiterie sunt elegante, rezistente, variate ca paleta coloristica si textura. Pernele de tapiterie ofera un plus de confort camerei de hotel, livingului, dormitorului, terasei sau gradinii, facand perfecte momentele de ragaz si odihna.

Pernele decorative sunt de multe ori privite ca accesorii lipsite de importanta. Ele sunt insa detaliul lipsa sau accentul decorativ, deoarece aduc culoare unde ea lipseste, moliciune si delicatete unde liniile moblierului sunt mai dure, gratie si rafinament unde predomina tonul rafinat masculin. Casa di Angeli va ofera perne decorative in idei originale, realizate cu modele aplicate, broderii, ciucuri sau dantelarii. Dimensiunile, formele, culorile si materialele pot fi de serie sau alese impreuna cu clientul pentru a se asorta intregului si a crea o ambianta placuta.

Tipuri de perne pe care le producem in CASA di ANGELI:

  • Perne tapiterie
  • Perne decorative

 

Galerie Foto