Noutati

03.02.2020     Am lansat noua gama de articole textile profesionale Horeca 

04.03.2019     Am produs salteaua cu nr. 10.000 

07.05.2018     In baza unui parteneriat oferim clientilor persoane fizice si juridice,  paturi tapitate cu capat de pat personalizat!

01.03.2017     Ne-am mutat in noul sediu din Str. Dreptatii nr. 2A

Perne decorative, tapiterie HORECA

prezentare-perne-decorative

Casa di Angeli are posibilitatea sa produca si sa Va ofere o mare diversitate de perne pentru tapiterie. Acestea sunt destinate paturilor, canapelelor, fotoliilor si, in functie de utilitatea lor, pot avea forme, umplutura si marimi diferite.

Tesaturile din care sunt confectionate pernele pentru tapiterie sunt elegante, rezistente, variate ca paleta coloristica si textura. Pernele de tapiterie ofera un plus de confort camerei de hotel, livingului, dormitorului, terasei sau gradinii, facand perfecte momentele de ragaz si odihna.

Pernele decorative sunt de multe ori privite ca accesorii lipsite de importanta. Ele sunt insa detaliul lipsa sau accentul decorativ, deoarece aduc culoare unde ea lipseste, moliciune si delicatete unde liniile moblierului sunt mai dure, gratie si rafinament unde predomina tonul rafinat masculin. Casa di Angeli va ofera perne decorative in idei originale, realizate cu modele aplicate, broderii, ciucuri sau dantelarii. Dimensiunile, formele, culorile si materialele pot fi de serie sau alese impreuna cu clientul pentru a se asorta intregului si a crea o ambianta placuta.

Tipuri de perne pe care le producem in CASA di ANGELI:

  • Perne tapiterie
  • Perne decorative

 

Galerie Foto