Noutati

01.06.2013 Noul site Casa di Angeli este activ;

15.02.2013 Am deschis magazinul CASA di ANGELI unde ii asteptam pe toti hotelierii, designerii,buyerii, dar si persoane fizice care isi amenajeaza noua locuinta sau o renoveaza;

01.01.2013 Ne-am mutat in noul sediu din Sibiu, Strada Treboniu Laurian, Nr. 4-6, va asteptam cu drag;

Sisteme prindere, galerii complete lemn si metal

prezentare-sistem-prindere

Producem si comercializam toata gama de sisteme de prindere si galerii pentru camerele de hotel, restaurante, sali conferinta, receptii, sali protocol, dar si pentru sectorul privat (vile, case de vacanta, birouri).

La noi gasiti toate tipurile de sisteme de prindere, galerii si sisteme de culisare cu sau fara actionare. Comercializam sine din aluminiu sau plastic, galerii complete din lemn sau metal, cu accesoriile aferente incluse.

Colaboram cu producatori renumiti in domeniu din Spania, Germania, Polonia, produsele pe care vi le oferim multumind asteptari exigente si permitand obtinerea unui aspect perfect produsului final.

Oferim consultanta specializata prin specialistii nostri, iar pentru proiecte mai mari, ne deplasam la sediul clientului si oferim servicii complete de la alegerea materialelor impreuna cu seful de proiect, masuratori, deviz si montaj inclus.

Tipuri de sisteme:

  • Sine simple de culisare din aluminiu
  • Sine cu actionare din aluminiu
  • Sine de culisare din plastic
  • Galerii complete din lemn
  • Galerii complete din metal. 

 

Galerie Foto