Noutati

03.02.2020     Am lansat noua gama de articole textile profesionale Horeca 

04.03.2019     Am produs salteaua cu nr. 10.000 

07.05.2018     In baza unui parteneriat oferim clientilor persoane fizice si juridice,  paturi tapitate cu capat de pat personalizat!

01.03.2017     Ne-am mutat in noul sediu din Str. Dreptatii nr. 2A

Sisteme prindere, galerii complete lemn si metal

prezentare-sistem-prindere

Producem si comercializam toata gama de sisteme de prindere si galerii pentru camerele de hotel, restaurante, sali conferinta, receptii, sali protocol, dar si pentru sectorul privat (vile, case de vacanta, birouri).

La noi gasiti toate tipurile de sisteme de prindere, galerii si sisteme de culisare cu sau fara actionare. Comercializam sine din aluminiu sau plastic, galerii complete din lemn sau metal, cu accesoriile aferente incluse.

Colaboram cu producatori renumiti in domeniu din Spania, Germania, Polonia, produsele pe care vi le oferim multumind asteptari exigente si permitand obtinerea unui aspect perfect produsului final.

Oferim consultanta specializata prin specialistii nostri, iar pentru proiecte mai mari, ne deplasam la sediul clientului si oferim servicii complete de la alegerea materialelor impreuna cu seful de proiect, masuratori, deviz si montaj inclus.

Tipuri de sisteme:

  • Sine simple de culisare din aluminiu
  • Sine cu actionare din aluminiu
  • Sine de culisare din plastic
  • Galerii complete din lemn
  • Galerii complete din metal. 

 

Galerie Foto