Noutati

03.02.2020     Am lansat noua gama de articole textile profesionale Horeca 

04.03.2019     Am produs salteaua cu nr. 10.000 

07.05.2018     In baza unui parteneriat oferim clientilor persoane fizice si juridice,  paturi tapitate cu capat de pat personalizat!

01.03.2017     Ne-am mutat in noul sediu din Str. Dreptatii nr. 2A

Bine ati venit

Bine ati venit la CASA di ANGELI, producator de dotari hoteliere si amenajari interioare!

Casa di Angeli a luat nastere din pasiunea pentru frumos si din dorinta de a oferi  clientilor nostri din domeniul Horeca  solutii complete de amenajare pentru dotari hoteliere textile, iar clientilor din  sectorul rezidential  articole textile unicat, personalizate, create si realizate de specialistii firmei.

Asiguram servicii complete in domeniul dotarilor hoteliere, pornind de la consiliere in scopul alegerii solutiilor tehnice adecvate, prezentarea materialelor, mostrare si continuand cu masuratori la sediul clientului; intocmim devize estimative si oferte, asiguram transportul si montajul, rezultatul dorit fiind ,,la cheie”, pentru a va lua de pe umeri, cu responsabilitate si dedicare, aceasta sarcina deloc usoara.

Experienta noastra in domeniul textilelor si a amenajarilor interioare de calitate ne recomanda ca fiind un partener de incredere, cu practica in domeniu si seriozitate. Folosim doar materiale si accesorii de cea mai buna calitate, produse ale unor firme de renume din Europa de Vest si Pakistan, totul pentru a asigura proiectului Dvs de amenajare interioara garantia unei lucrari de calitate care dureaza.

Confortul si esteticul ambientului Dvs. sunt obiectivele noastre!

Va asteptam cu drag sa lucram impreuna !