Noutati

03.02.2020     Am lansat noua gama de articole textile profesionale Horeca 

04.03.2019     Am produs salteaua cu nr. 10.000 

07.05.2018     In baza unui parteneriat oferim clientilor persoane fizice si juridice,  paturi tapitate cu capat de pat personalizat!

01.03.2017     Ne-am mutat in noul sediu din Str. Dreptatii nr. 2A

Somiere profesionale HORECA

prezentare-somiere

Casa di Angeli distribuie o gama diversa de somiere: cu cadru metalic sau de lemn stratificat, cu picioare independente sau cu sprijinire in rama patului. Somierele asigura o buna aerisire a saltelei, ceea ce prelungeste durata de utilizare a acesteia.

Somierele sunt simple sau duble, cu sau fara sistem de reglaj al confortului in lamelele somierei si pot fi prevazute cu sistem de ridicare al somierei la un capat al patului sau in ambele (actionata fiind si salteaua patului). Ele permit reglarea si adaptarea fermitatii in functie de greutatea corporala.
La cerere, putem furniza mecanismul telecomandat de ridicare automata al somierei.

Tipul de somiera prevazut cu dispozitiv de ridicare al capatului superior este apreciat de iubitorii de lectura si de cei care detin un televizor in dormitor si este recomandat celor diagnosticati cu reflux esofagian. Tipul de somiera prevazut cu dispozitiv de ridicare al capatului inferior ofera un spatiu de depozitare in plus, lada patului.

Tipuri de somiere pe care le comercializam la CASA di ANGELI:

  • Somiere Standard cu lamele incastrate in rama de lemn
  • Somiere Premium cu rama de lemn stratificat
  • Somiere Rollflex din lemn, pliabile
  • Somiere cu rama metalica - diverse variante.

 

Galerie Foto