Noutati

01.06.2013 Noul site Casa di Angeli este activ;

15.02.2013 Am deschis magazinul CASA di ANGELI unde ii asteptam pe toti hotelierii, designerii,buyerii, dar si persoane fizice care isi amenajeaza noua locuinta sau o renoveaza;

01.01.2013 Ne-am mutat in noul sediu din Sibiu, Strada Treboniu Laurian, Nr. 4-6, va asteptam cu drag;

Somiere profesionale HORECA

prezentare-somiere

Casa di Angeli distribuie o gama diversa de somiere: cu cadru metalic sau de lemn stratificat, cu picioare independente sau cu sprijinire in rama patului. Somierele asigura o buna aerisire a saltelei, ceea ce prelungeste durata de utilizare a acesteia.

Somierele sunt simple sau duble, cu sau fara sistem de reglaj al confortului in lamelele somierei si pot fi prevazute cu sistem de ridicare al somierei la un capat al patului sau in ambele (actionata fiind si salteaua patului). Ele permit reglarea si adaptarea fermitatii in functie de greutatea corporala.
La cerere, putem furniza mecanismul telecomandat de ridicare automata al somierei.

Tipul de somiera prevazut cu dispozitiv de ridicare al capatului superior este apreciat de iubitorii de lectura si de cei care detin un televizor in dormitor si este recomandat celor diagnosticati cu reflux esofagian. Tipul de somiera prevazut cu dispozitiv de ridicare al capatului inferior ofera un spatiu de depozitare in plus, lada patului.

Tipuri de somiere pe care le comercializam la CASA di ANGELI:

  • Somiere Standard cu lamele incastrate in rama de lemn
  • Somiere Premium cu rama de lemn stratificat
  • Somiere Rollflex din lemn, pliabile
  • Somiere cu rama metalica - diverse variante.

 

Galerie Foto